Droom: aan de verkeerde kant van de weg

Ik ben samen met Colin op reis. (Waar we op het moment zijn is niet blijven hangen in het geheugen van mijn wakkere zelf.) Het is zo leuk dat we besluiten onze reis te verlengen dus we besluiten een reisbureau te bezoeken. Hier boeken we heel spontaan een ticket naar Edinburgh en zoeken we een accomodatie uit. Omdat ik toevallig al twee keer in Edinburgh ben geweest en mijn vorige accomodatie erg goed is bevallen, kiezen we die. Gelukkig is er nog een kamer vrij die we samen kunnen delen.
Vliegensvlug komen we aan op onze bestemming (want in dromen kun je door de tijd reizen). We zetten onze koffers in onze kamer en ik kan niet wachten om Colin de stad te laten zien. We pakken onze fiets die voor de deur staat en fietsen richting het centrum. Natuurlijk fiets ik aan de linkerkant, we zijn in het Verenigd Koninkrijk, duh! Colin daarentegen is niet zo slim en fietst lekker tegen het verkeer in aan de rechterkant. Ik roep heel hard: “JE MOET AAN DE LINKERKANT FIETSEN!” Colin moet ontzettend hard lachen om zijn eigen dommigheid en vliegt de weg over om onze weg aan de linkerkant te vervolgen. We fietsen een stukje en komen aan in de oude binnenstad. We vinden de stad geweldig en Colin loopt voorop om de weg te wijzen. Overal zijn gebouwen en steegjes in Harry Potter stijl te vinden. Ik zie dat Colin intens geniet en hij huppelt enthousiast van interessante plek naar de volgende interessante plek om alles te kunnen zien en ik kan hem nog maar net bijhouden..

5 gedachten over “Droom: aan de verkeerde kant van de weg

  1. We hadden het er nog over. Wat een heerlijke lach, wat een heerlijke huppel, wat een heerlijke tijd samen wat een heerlijke droom! Thanks for sharing!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: