Kom erbij

“Kom erbij, kom erbij. Zet je zorgen maar opzij..” Ik ben op weg naar de slaapkamer met mijn dochter Kenna als ik me ineens besef dat ik het lied van Belle en het Beest zing. Ik heb de muziek al heel lang niet meer gehoord en toch zit het in mijn hoofd.

Colin schiet meteen door mijn gedachte en terwijl ik Kenna op de commode leg om te verschonen, voel ik een opgewekte en warme energie. Colin’s energie. Hij staat op dat moment achter me.

Ik weet gewoon zeker dat hij het is. Hij komt me helpen met de verzorging van zijn nichtje. De energie is aanstekelijk. Ik voel me vrolijk, veilig en geliefd. En op dat moment besef ik me ook hoe zeer ik hem mis..

3 gedachten over “Kom erbij

  1. Je had me dit al verteld.
    Ik mis hem ook veel.
    Maar ben ook net als jij blij met af en toe het gevoel dat Colin er is, de warme energie. Heel fijn. 💋❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: