Mijn oudere broer

Het is vandaag 20 juni 2020. Een hele gekke dag want het is vandaag de dag, waarop ik de leeftijd heb behaald die mijn broer nooit zal overtreffen. Colin werd 27 jaar en bijna 8 maanden oud. Of jong moet ik eigenlijk zeggen. Precies mijn leeftijd nu.

Altijd keek ik naar hem op. Hij was mijn oudere broer. Mijn voorbeeld. Hij zal nu alleen nog een voorbeeld zijn voor wie ik was in het verleden.

Wanneer zou hij grijze haren hebben gekregen? Rimpels? Ouderdomskwalen? Dan konden we vergelijken. Ik zal het nooit weten.

Ik vind dit maar een gek iets. Mijn oudere broer die ineens niet meer ouder is. Want na deze dag, zal ik altijd ouder zijn dan hij ooit is geweest.

2 gedachten over “Mijn oudere broer

  1. Lieverd, wat een rare dag dan. Ik begrijp je helemaal. Lijkt mij ook vreemd om deze gedachte te hebben.
    Ik hoop dat je samen met Joep kids en ons ook verder vragen en wijsheden beantwoord krijgt. Delen lieve meid. Ik hou van jou. โค๏ธ Daarbij komt ook dat ik super trots op je ben. Je bent geweldig โœ…๐Ÿ€๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

    Like

  2. Dit is zeker een aparte dag. Colin zal nooit meer ouder worden… daar word je vandaag extra mee geconfronteerd. Maar hopelijk geeft het je een extra stimulans om alles uit het leven te halen en te genieten van je gezin. Colin is er voor altijd… in onze herinneringen en in onze harten. ๐Ÿ˜˜

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: