Dagboekfragment

Zo nu en dan zit ik aan mijn bureau om te schrijven. Ik zet dan een ontspannen muziekje aan en ga gewoon schrijven. Ik schrijf wat er in me op komt zonder er overna te denken. Dit keer kwam Colin in mijn gedachte en schreef ik een stukje naar hem. Het was een emotioneel moment waarbij de tranen op het bureau spetterde. Maar ik ben weer een stapje verder in het rouwproces en ik wil het graag met jullie delen.

“Ik ben trots op je. Trots op alle keuzes die je hebt gemaakt. Trots omdat je voor jezelf leegde en trots dat je besloot niet meer te leven toen je het niet meer voor jezelf kon. Ik had je willen helpen. Natuurlijk had ik er alles aan gedaan. Maar ik weet dat het niet in mijn handen lag maar in de jouwe. Ik mis je zo verschrikkelijk en ik wou dat we nog een keer samen konden knuffelen.
Ik zie je nog staan op het station. Ik zwaaide je uit. Ik zwaaide je uit naar het licht. En jij zwaaide naar mij en dacht: ‘Ze is sterk, ze kan dit.’
Dankjewel voor die woorden. Omdat jij vindt dat ik sterk ben, voel ik het ook. Het helpt me. Je helpt me zoals je altijd hebt gedaan en nog steeds.
Ik kijk er zo naar uit om je weer te zien. Ik wil nog lang niet naar de plek waar jij nu bent maar toch kijk ik er naar uit. Want ik mis je.
Mijn beste vriend. Mijn voorbeeld. Een van de belangrijkste mannen in mijn leven.”

3 gedachten over “Dagboekfragment

  1. Lieve meid, wat een mooie woorden en beschrijving van je gedachten en gevoel. Ik hou van jou. ❤️ Ik sluit me helemaal aan bij je woorden. Zou ook van mij kunnen zijn. Zit nu ook in tranen , tranen van gemis, herkenning en liefde. Dikke knuffel van je moeder 😘

    Like

  2. Lieve Jessica…..ineens dacht ik…ohuh ik ga ff op jessica haar blog kijken of ze misschien iets gepost heeft….en weer lees ik zo’n kwetsbaar mooi liefdevol, maar ook zo krachtig stukje….ik zie je zitten aan je bureau-tje en zie je tranen….maar het allersterkst is de liefde……♥️

    Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: