Over mij

(Foto door: Eva Bours)

Ik ben een maker, schrijver, holistisch energetisch coach en ik heb een podcast!

Mijn verhaal

In de zomer van 2018 kwam ik in een burn-out/postpartum depressie terecht. Ik leefde al veel te lang, zo bleek, het leven dat niet van mij was. Als therapie pakte ik mijn oude hobby weer op: tekenen, schilderen, dingen maken. Ik ging weer terug naar mijn kern en kwam steeds meer in verbinding met mezelf. Ik had mijn spirituele ontwaking.
Toen ik dacht dat ik mijn leven weer op de rit had, werd het 26 april 2019. Ik kreeg te horen dat mijn lieve broer Colin overleden was door zelfdoding. Ik ben hierover gaan bloggen en op dit moment schrijf ik mijn eerste boek over dat rouwproces. Ik hoop hiermee anderen te kunnen steunen en (h)erkenning te geven. Je leest mijn verhalen onder het kopje blog.

Zonder deze pijnlijke gebeurtenissen stond ik niet waar ik nu sta. Het leven heeft me lessen geleerd. Met behulp van de opleiding tot holistisch therapeut en Reiki trainer, coaching, cursussen en talloze boeken heb ik me ontwikkelt tot holistisch energetisch therapeut. Deze lessen deel ik graag met jou en ik help je op jouw (spirituele) pad. Je vind mijn aanbod hier.

Sinds december 2022 maak ik mijn eigen podcast Volg je pad waarin ik je meeneem aan de hand van persoonlijke verhalen. Laat je inspireren!

Veel liefs,
Jessica