Over mij

17

(Foto door: Daphne Blokland)

Ik ben Jessica Bretherton. Ik ben 29 jaar, ik woon samen met mijn partner en drie prachtige kinderen in Tilburg. Ik voel me ontzettend gelukkig als ik creatief bezig kan zijn, dit voelt als mijn tweede natuur, een moment om op te laden.

In de zomer van 2018 kwam ik in een burn-out/postpartum depressie terecht. De combinatie van twee kleine kinderen en een baan waar ik niet helemaal mezelf kon zijn, brak me op. Als therapie pakte ik mijn oude hobby weer op: tekenen en schilderen. Na een tijdje zegde ik mijn baan op en besloot alleen te doen waar ik blij van word. En daar is mijn creatieve bedrijf onder mijn eigen naam geboren.

Toen ik dacht dat ik mijn leven weer op de rit had, werd het 26 april 2019. Ik kreeg te horen dat mijn lieve broer Colin overleden was aan zelfdoding. Dat was en is ontzettend heftig. In eerste instantie ben ik hierover gaan bloggen om mijn gevoelens kwijt te kunnen. Nu hoop ik dat ik andere mensen die hetzelfde meemaken kan helpen en steunen met mijn woorden. Wellicht geeft het wat herkenning en erkenning. Een lichtpuntje in donkere tijden. Daar doe ik het voor. Je leest mijn verhalen onder het kopje ‘Blog‘.

Ondertussen is er veel op mijn pad gekomen waaronder de opleiding tot Holistisch Therapeut (ZoMa opleidingen, diploma verwacht oktober 2022). Hier wordt veel met Reiki gewerkt en dat maakt ook dat ik mezelf inmiddels Reiki Master mag noemen. Daarnaast volg ik ook nog de opleiding bij hetzelfde opleidingsinstituut tot Reiki Trainer (afronding november 2022) wat inhoudt dat ik het mooie goed Reiki mag doorgeven aan mijn leerlingen.

Ik geef ook (online) Reiki behandelingen, klik hier voor meer informatie.

Gebeurtenissen uit het leven laten mij zien dat het leven niet oneindig is en dat je vooral tijd en energie moet steken in dat wat je gelukkig maakt. Dus dat is wat ik doe. Het was en is soms moeilijk maar het brengt me zoveel moois waar ik heel dankbaar voor ben.

Mocht je nog iets van me willen weten of kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje!

Veel liefs,

Jess