Over mij

Hi!

Mijn naam is Jessica Bretherton en voel me het gelukkigst als ik creatief bezig kan zijn. Vanuit dat verlangen ben ik begonnen met tekenen, schilderen en illustreren en dit is uitgegroeid tot ‘Jess Tekent’. De plek waar ik mij helemaal kan laten gaan en doen wat ik het liefste doe.

‘Van huis uit’ ben ik schoonheidsspecialiste en kapster. Het creatieve in dit vak is wat me het meeste aansprak. Ik deed visagie klussen, gaf workshops over make-up en werkte mee bij kap en grime bij voorstellingen. Tijdens de zwangerschap van mijn tweede zoontje, koos ik voor een ‘stabieler’ bestaan als verkoopmedewerker van cosmetica in een groot warenhuis. Gelukkig kon ik daar ook mijn creativiteit uiten met make-up.

Een combinatie van werk, moeder zijn van twee kleine kinderen en hormonen zorgde ervoor dat ik helemaal opgebrand thuis kwam te zitten; een burnout. Ondanks dat de periode moeilijke was, heeft het me juist heel veel goeds gebracht. Ik nam weer tijd voor creativiteit en kon véél meer genieten van het leven. En ik koos eindelijk voor mezelf. Ik zegde mijn baan op en besloot alleen te doen waar ik blij van word. En daar is ‘Jess Tekent’ geboren.

Mocht je nog iets van me willen weten, stuur me vooral een berichtje!

Veel liefs,

Jess