Over Jessica

Holisme, verbinden met jezelf en met anderen met een vleugje magie zijn de ingrediënten voor het werk dat ik doe en hoe ik mezelf in de wereld zet.

Als kind voelde ik me, hoe klein ik ook was, altijd al aangetrokken tot spiritualiteit. Ik was enorm gevoelig voor energieën en ik wist dat er meer was dan dat wij konden zien. Naarmate ik ouder werd, ging ik me steeds meer afsluiten voor mijn ware essentie door middel van (weet ik nu) overlevingsmechanismen.
Tot het moment dat alles in mij zei: ‘Ho stop!’ en de burn-out sloeg toe.
Achteraf gezien was dit een enorm cadeau want sindsdien ben ik steeds laagjes gaan afpellen om weer dichter tot mijn kern te komen.

De levenslessen die op mijn pad zijn gekomen in combinatie met de kennis die ik heb opgedaan, neem ik mee om zo goed mogelijk in dienst te kunnen staan van jou. Ik ben jouw steun én duwtje in je rug zodat jij weer in verbinding met jezelf, stevig op jouw pad kan staan. Hiervoor werk ik met Reiki, mijn intuïtieve vermogens en verschillende methodieken die ik heb geleerd tijdens de opleiding tot holistisch coach. Je vindt mijn aanbod hier.

Omdat ik heel graag wil inspireren maak ik sinds december 2022 mijn eigen podcast: Volg je pad waarin ik je meeneem aan de hand van persoonlijke verhalen.

Je bent van harte welkom in de studio voor een Reiki behandeling, coaching sessie of maancirkel. Alle behandelingen/sessies kunnen ook online plaatsvinden.

Veel liefs,
Jessica

Kennismaken?

Laat je inspireren

“Words are our most inexhaustible source of magic.”

Albus Dumbledore (J.K. Rowling)

“Magie is geen manier om de dingen naar je hand te zetten, maar om met bescheidenheid en vertrouwen samen te werken met het goddelijke.”
Susan Smit

“Do one thing every day that scares you”
Eleanor Roosevelt