Over Jessica

Holisme, verbinden met jezelf en met anderen met een vleugje magie zijn de ingrediënten voor het werk dat ik doe en hoe ik mezelf in de wereld zet.

Als kind voelde ik me, hoe klein ik ook was, altijd al aangetrokken tot spiritualiteit. Ik was enorm gevoelig voor energieën en ik wist dat er meer was dan dat wij konden zien. Naarmate ik ouder werd, ging ik me steeds meer afsluiten voor mijn ware essentie door middel van (weet ik nu) overlevingsmechanismen.

Tot het moment dat alles in mij zei: ‘Ho stop!’

Ik kreeg paniekaanvallen, sombere gevoelens en allerlei ‘vage’ gezondheidsklachten terwijl de artsen niets konden vinden. Ik kon niet meer normaal functioneren: De burn-out had toegeslagen.
Ik ben gaan mediteren, heel veel kennis gaan opdoen om mezelf beter te begrijpen en Reiki kwam op mijn pad.

Ondanks de moeilijke tijd zie ik deze burn-out als een heel groot cadeau. Het heeft me gedwongen naar binnen te keren om contact te maken met mijn gevoel en intuïtie. De compassie voor mezelf is gegroeid waardoor ik met mildheid naar mezelf kan kijken. Sindsdien ben ik steeds meer laagjes gaan afpellen om weer dichter tot mijn kern te komen. Ik voel me nu lichter, blijer en in balans.

De levenslessen die op mijn pad zijn gekomen in combinatie met de kennis die ik heb opgedaan, neem ik mee om zo goed mogelijk in dienst te kunnen staan van jou. Ik ben jouw steun én duwtje in je rug zodat jij weer in verbinding met jezelf, stevig op jouw pad kan staan. Hiervoor werk ik met energie, mijn intuïtieve vermogens en verschillende methodieken die ik heb geleerd tijdens de opleiding tot holistisch coach. Je vindt mijn aanbod hier.

Veel liefs,
Jessica

Kennismaken?