Portfolio

Portret

Ik werd benaderd door een zekere jongeman met de vraag of er een foto bestond van zijn vriend Olav samen met mijn (overleden) broer Colin. Olav vond het namelijk heel erg jammer dat hij zelf geen foto had samen met Colin, zo vertelde hij.
Hieruit ontstond het idee om een portret te maken van Olav samen met Colin zodat er toch een tastbare herinnering was.
Dit is een van de meest bijzondere opdrachten die ik met alle liefde heb mogen doen voor deze lieve jongeman die zijn vriend wilde helpen.

Geboortekaartje linosnede

Voor de geboorte van onze dochter Kenna, maakte ik deze linosnede die we gebruikt hebben voor haar geboortekaartje. Het moest een winters tafereel worden, ze is namelijk in de winter geboren. Daarnaast wilde ik dat het kaartje huiselijkheid en familie uitstraalde en daarom heb ik gekozen voor een mini portretje van vader met zijn pasgeboren kind. Ook is de maan precies in de maanstand tijdens haar geboorte en staat er een trotse ster te stralen, verwijzend naar mijn broer en Kenna’s oom: Colin.

Naakt-portret zwangere vrouw

Een geweldig aandenken aan het magisch mooie zwangere lichaam, al zeg ik het zelf. Ik maakte dit portret met aquarel en kleurpotloden.

Linosnede ‘De Kus 2.0’

Gebaseerd op het schilderij ‘De Kus’ van Gustav Klimt, maakte ik deze vernieuwde variant. Dit is een linosnede, met de hand gegutst en gestempeld.

Uitnodiging

Een feestelijke uitstraling, vrienden en de Waalbrug. Dat waren de ingrediënten voor deze illustratie. Ik liet me inspireren door de film ‘La La Land’ en de jaren 30 en ik maakte hierbij een kleurenpalet. Alles kwam samen in dit beeld: portretten, dansende mensen, handletteringen, kleuren en de brug op de achtergrond. Het was ontzettend leuk om aan dit project te werken.

Gezinsportret

Voor mijn moeder maakte ik dit portret van haar (klein)kinderen, inclusief mezelf. Het was best moeilijk om de mensen die ik zo goed ken, na te tekenen. Maar wel ontzettend leuk om te doen. Dit is een digitale tekening.

Verhuisbericht

Voor Kim en Bob maakte ik deze illustratie van hun verhuisbericht. Op de achtergrond is hun nieuwe huis te zien en de hond mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Deze tekening is digitaal.

Bekijk mijn Instagram pagina voor meer van mijn werk!