Verhuisbericht

Voor Kim en Bob maakte ik deze illustratie van hun verhuisbericht. Op de achtergrond is hun nieuwe huis te zien en de hond mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Deze tekening is digitaal.

Gezinsportret

Voor mijn moeder maakte ik dit portret van haar (klein)kinderen, inclusief mezelf. Het was best moeilijk om de mensen die ik zo goed ken, na te tekenen. Maar wel ontzettend leuk om te doen. Dit is een digitale tekening.

Uitnodiging

Een feestelijke uitstraling, vrienden en de Waalbrug. Dat waren de ingrediënten voor deze illustratie. Ik liet me inspireren door de film ‘La La Land’ en de jaren 30 en ik maakte hierbij een kleurenpalet. Alles kwam samen in dit beeld: portretten, dansende lichamen, handletteringen, kleuren en de brug op de achtergrond. Het was ontzettend leuk om aan dit project te werken. Deze tekening is deels analoog en deels digitaal.

Moeder en kind

Een moeder met haar kind, dat vind ik één van de mooiste dingen om te zien. Die geborgenheid, liefde en veiligheid. Dat probeerde ik te vangen in dit beeld. De tekening is analoog en digitaal bewerkt.