Reiki

“Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven” zei de Reiki master op de dag dat ik mijn allereerste Reiki cursus deed.

Reiki bestaat uit twee Japanse karakters: ziel (Rei) en levensenergie (Ki). Reiki is dus niets meer of niets minder dan werken met energie door middel van handopleggingen.

In mijn leven pas ik Reiki met regelmaat toe op mezelf. Het is een momentje waarbij ik oplaad en weer in balans kom. Maar niet alleen ikzelf mag er aan geloven; ook mijn kinderen, mijn partner en zelfs mijn planten krijgen met regelmaat, gevraagd en ongevraagd, een portie Reiki toegeworpen.

Ondertussen ben ik ingewijd tot Reiki Master en ik ben in opleiding om Reiki trainer te worden.

Met liefde laat ik jou de Reiki energie ervaren.
Loop je vast? Voel je je niet in balans? Heb je fysieke klachten?
Ik help je graag!

Je bent welkom voor een Reiki behandeling op locatie of online. Laat even je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.


“Deze week was zo’n verschil met vorige week! De tranen lagen veel minder aan de oppervlakte, ik heb veel meer rust teruggevonden en ook een nieuw gevoel van dat ik zelf de controle over mijn leven heb! De eerste paar dagen na de sessie voelde ik me wat duizelig, maar dat is nu weg en ik heb veel meer energie! Ik wil je echt nogmaals ontzettend bedanken voor de sessie, het heeft enorm geholpen!!”

– Anoniem