Veelgestelde vragen


“Hoe bereid ik me voor op een Reiki behandeling?”

Trek comfortabele kleding aan, laagjes is altijd een goed idee zodat je je kan aanpassen aan de temperatuur. We hebben genoeg dekentjes, dus koud zal je het niet snel krijgen. Maar warm misschien wel. Daarnaast heeft de Reiki energie het meest effect als je op de dag van je afspraak geen (of zo min mogelijk) gebruik maakt van middelen zoals tabak en cafeïne. Qua voeding kun je het best licht en gezond eten. Het nuttigen van alcohol voor en na de behandeling is sowieso een no-go!

“Wat kan ik verwachten tijdens een Reiki behandeling?”

Jij ligt lekker op een zacht bedje terwijl ik mijn handen op jouw lichaam leg en de energie laat stromen. Ik zal jou voordat de behandeling begint nog vertellen wat ik ga doen zodat je ontspannen de Reiki energie kan ontvangen.
Tijdens de behandeling kun jij sensaties ervaren zoals warmte, tintelingen of emoties die omhoog komen maar dat hoeft niet. Het is allemaal normaal.

“Wat kan ik verwachten nà een Reiki behandeling?”

De effecten verschillen van persoon tot persoon. De meeste mensen voelen zich heel ontspannen na een behandeling. Het kan zijn dat er wat gevoelens omhoog komen of inzichten tot je komen. Alles is goed. Je lichaam gaat zichzelf reinigen en herstellen dus mijn advies is altijd: Drink voldoende water en zorg goed voor jezelf in de vorm van rust en gezond eten.
Mocht je hier na de behandeling vragen over hebben, neem gerust contact met me op.

Neem gerust contact met me op.